Dr. David R. Hawkins, ERŐ kontra erő

2020.04.14

"Kezdetben igen nehéz megérteni, hogy a hozzáállástól függhet, milyennek tapasztalja az ember a világot... a katasztrófáknak előnyös oldala is lehet... Ha az életre tanítónkként tekintünk, akkor azzá is válik."

"a halál is csupán illúziónak tűnik, s az élet a halál után a fizikai test észlelési korlátai nélkül folytatódik; a tudat az a létfontosságú energia, amely amellett, hogy életet ad a testnek, fennmard annak elmúlása után is, csak éppen a létezés egy más birodalmában."

"Az az alkalmazott fogja őszinte mosollyal fogadni a vevőket, aki érzi, hogy a munkáltatói törődnek vele és támogatják."

"Mindenki hallott már arról, ... hogy miként vezethet az elfojtott harag magas vérnyomáshoz...a gondolati folyamatok megváltoztatásával minden betegségnek visszafordíthatónak kell lennie... addig nincs gyógyulás, amíg, az alany nem tapasztal olyan alapvető, lényegi személyiségváltozást... a teljes hitrendszer mélyreható átalakulását, amit aztán egy hatalmas és hirtelen kialakuló tudati ugrás követ... A rosszindulatba szó szerint belebetegszünk... a szeretet kulcsfontosságú gyógyító tényező..."

"A fájdalom azért létezik, hogy segítse a fejlődést; halmozódó hatásai végül új irányba kényszerítenek bennünket, bár a változás igen időigényes folyamat lehet."

"minden szenvedés az individualitás illúziójából fakad, s ha az ember ráébred, hogy azonos a világegyetemmel, önmagában is teljes, s minden létezővel egy, vég nélküli és örök, akkor többé nem kell szenvednie."

"Mind közül az egyszerű kedvesség önmagunkkal és minden élővel szemben a lehető legnagyobb átalakító erő. Nincs visszacsapása, nincsenek árnyoldalai, és soha nem okoz veszteséget, vagy csüggedtséget. Úgy növeli az ember igazi EREJÉT, hogy ezért semmiféle árat nem kell fizetni."


Ideális hely a címnek

Itt kezdődhet a szöveged. Kattints ide, és kezdheted is az írást. Veniam quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam nisi ut.

Elem
Elem
Elem