Cikkeim a Nő vagyok magazinban

2023. december 22, a téli napforduló napja! Tervezz úgy, hogy legyen lehetőséged ezen a napon kicsit egyedül lenned, megállnod, és befelé figyelned. Ismerd fel a múltad tapasztalataiból táplálkozó nehezteléseidet, és engedd el őket; mert jövő pénteken pontosan ezt az elengedést támogatják meg az égi energiák.

Van nekünk embereknek egy nagyon rossz szokásunk. Hajlamosak vagyunk lépten-nyomon másokhoz hasonlítani magunkat. Ez férfiaknál jellemzően inkább az egzisztenciára, anyagi háttérre, vagyonra, pozícióra irányul, míg a nők főként a külsejüket illetően hajlamosak rivalizálni egymással.

A csapból is az folyik, hogy a jó kommunikáció a titka minden megfelelően működő emberi kapcsolatnak. Legyen szó házasságról, párkapcsolatról, testvérekről, szülő-gyerek viszonyról, de akár barátságról is. Ha a két fél meg tudja beszélni a problémáit, akkor nincs előttük lehetetlen!

Nem találod az elakadásod okát az életedben? Talán nem is a Te életedből ered... vagy legalábbis nem a mostaniból. Elmesélek 2 példát, hogy miként blokkolhat a vágyaid elérésében a családodból hozott terhed, vagy épp valami, amit egy korábbi leszületésedkor szenvedtél el.

Fontos, és nehéz témát választottam mára. A nem kívánt gyermekét. Tudjuk, hogy egy nő két dologért képes bármit megtenni: azért, hogy legyen gyereke, és azért, hogy ne. Nézzük, hogy melyik döntés milyen hatást gyakorol a családi energiára.

Emlékszel, mi történt a Titanic című filmben a hajóval? Szépen úszott a vízen, amikor egyszer csak beleütközött a jéghegybe. Egy olyan monumentális akadályba, ami a felszínen gyakorlatilag nem is látszott.

"Gyűlölöm az apámat!" "Sosem bocsátok meg az anyámnak!" "Elfogadhatatlan, amit a szüleim velem tettek!" "Többé nem beszélek a apámmal/anyámmal!"
Ismerős bármelyik mondat? Nekem bizony nagyon is. Az első gyakorlatilag a mantrám volt úgy 14 éves koromtól 28 éves koromig. Szóval pontosan tudom milyen érzés.

Mindenszentek ünnepéhez közeledve megmozdul valami a lelkünkben. Felidézzük elvesztett szeretteinket és a velük közös emlékeinket. Ellátogatunk a temetőbe, mécsest gyújtunk, virágot viszünk. Csodás ilyenkor a temető. Tele pislákoló gyertyákkal; mintha megannyi lélek járná a táncát a sírok között. Ha világosban szoktál kijárni, akkor szeretettel...

Ebben a kategóriában 3 olyan alcsoport szerepel, melynek tagjai igen magas test tudatossággal rendelkeznek. Elsősorban ők azok, akik a Belső Utazásban gyakran élnek meg testi érzeteket, például mellkas szorítást, fejfájást, végtag zsibbadást.

Ebben a kategóriában 3 olyan alcsoport szerepel, melynek tagjai legfőképpen a folyamatos agyalással szokták jellemezni önmagukat. Ők azok, akik a Belső Utazásban általában folyamatosan kétségek között vannak: "Ezt most én találtam ki, vagy valóban a folyamat része?". Az érzéseket ők nehezebben élik meg, jellemzőbb inkább, hogy képek és/vagy...

Ebben a kategóriában 3 olyan alcsoport szerepel, melynek tagjai intenzív érzelmekkel élik az életüket; igazi szív-lélek emberek. Ők azok, akik a Belső Utazásban általában nagyon könnyen megélik az érzések szintjein történő lefelé haladást, mivel könnyedén tudják elárasztani őket az egymást követő érzelmek.