TANULMÁNYAIM ÉS GYAKORLATOM

 

Keresztes Alexandra

Belső Utazás Kísérő 

Szakmai pályafutásomat meglehetősen materiális vonalon indítottam. 2004-ben, a Szolnoki Főiskola külgazdasági szakán végeztem, közgazdászként. Életem következő évei a karrierem építésével és az anyagi biztonságom megteremtésével teltek.

Utam fordulópontjához 2013-ban érkeztem el, miután 4,5 éven belül eltemettem mindkét szülőmet és utolsó életben maradt Nagyikámat. Addigra már nagyon sok nehézségen mentem keresztül (alkoholfüggőség és agresszió Apámnál, depresszió, öngyilkossági kísérletek Anyánál, stb.) és úgy éreztem összeroppanok a terhek alatt. Nem volt mit tenni, valahogyan fel kellett újra építenem magam. Ekkorra már eljutottam a Reiki harmadik fokozatára, és túl voltam a Kirko Egyetem 2 éves parapszichológusi képzésen, ahol rengeteget dolgoztam magamon és  számtalan elakadást pucoltam ki a lelkemből. 

2013-ban léptem Krisztusi korba és pontosan emlékszem a napra, amikor visszatért az akkor már 20 éve eltűnt hitem. Takarítás közben Balogh Béla előadását hallgattam, aki azt mondta, hogy kétféle ember létezik; aki hívőnek vallja magát, és aki nem -utóbbi valószínűleg káromolja Istent, valójában tehát ő is hisz benne, csak épp haragszik rá. Rájöttem, én az utóbbi csoportba tartozom. A következő években elvégeztem a kineziológia, majd a Hipnoterápia alapképzéseit is, mindez azonban csak az irányt adta meg, valódi HIVATÁSOM felé.

A Belső Utazással könyv formájában ismerkedtem meg először, és erős belső erő hajtott a személyes megélésére, amikor 2 év sikertelen próbálkozás után, 2015-ben életem első pozitív tesztje vetélésbe torkollott. Ott és akkor tudtam, hogy ezt már nem élem túl, ha valami csoda nem történik. A csoda pedig valóban elérkezett hozzám életem első Belső Utazásán. Olyan felismerést kaptam a Tábortűznél, ami által értelmet nyert minden, és a folyamat végére nem csupán a lelkem volt képes újra hinni és bízni, de a testem is gyógyulásnak indult. Aznap mély és pihentető alvásban volt részem és másnaptól újult erővel indultam tovább az utamon. Az úton, mely hamarosan a Belső Utazás akkreditált képzésére vezetett, hiszen kislányom egy év múlva már a pocakomban volt és én tudtam, hogy őt ennek a csodás módszernek köszönhetem. Többé nem volt kérdés, hogy Brandon Bays nyomdokaiba kell lépnem és minél több emberen kell segítenem általa a saját hazámban.

2018. áprilisában született Liza, én pedig már ugyanebben az évben elkezdtem a képzést. 2018 őszétől 1 év alatt végigcsináltam a 7 modult Európa különböző országaiban, méghozzá úgy, hogy a kislányom mindig velem utazott. Napközben az apukája vigyázott Rá, éjjel én keltem hozzá és minden szünetben is szaladtam, hogy Vele legyek.

2019. őszén végeztem a képzéssel és nekiláttam a 47 db eset tanulmány kidolgozásának. 5 hónap alatt végeztem és 2020. április 7-én megkaptam a hivatalos értesítést, mely szerint akkreditált Belső Utazás kísérő lettem! Megtalálsz a Belső Utazás magyarországi weboldalán is:

https://www.thejourneyhungary.com/terapeutak/

Illetve a (The Journey) nemzetközi linkjén is:

https://www.thejourney.com/practitioners/?country=HU

Tudom, és érzem, hogy elérkeztem életem céljához, hogy végre azt az utat járom, amit fentről kijelöltek nekem. Csodálatos érzés az engem felkeresők őszinte mosolyát látni és örömteli beszámolójukat hallgatni a velem megélt Belső Utazásuk után.

Ha úgy érzed, Te is szívesen kipróbálnád ezt a módszert és erre a kalandra engem választanál kísérődnek, akkor szeretettel várom a hívásodat/üzenetedet.

Namasté /azaz üdvözlöm a Benned lakó Isten(it)/

Szandra

Önmagunk mélyén...

Nincs nagyobb öröm annál, amikor egy segítő a vendégét kiteljesedni látja a segítői pályán... A Simon házaspárból Kriszta, a feleség kronobiológiával, Miklós, a férj pedig ingázással segíti a hozzá fordulókat. Emellett nagy fába vágták a fejszéjüket; videó sorozatot forgatnak, melyben segítőket kérdeznek meg, hogy hogyan jutottak el oda, ahol tartanak. Az a megtiszteltetés ért, hogy én nyithattam meg a sort. Íme a beszélgetés két részletben: