Tanulmányaim és tapasztalataim

 

Mentorommal, Brandon Bays-zel beszélgettem a Belső Utazás képzésen, 2018-ban:

Keresztes Alexandra

Belső Utazás kísérő, családállító 

Szakmai pályafutásomat meglehetősen materiális vonalon indítottam. 2004-ben, a Szolnoki Főiskola külgazdasági szakán végeztem, közgazdászként. Életem következő évei a karrierem építésével és az anyagi biztonságom megteremtésével teltek.

Utam fordulópontjához 2013-ban érkeztem el, miután 4,5 éven belül eltemettem mindkét szülőmet és utolsó életben maradt Nagyikámat. Addigra már nagyon sok nehézségen mentem keresztül (alkoholfüggőség és agresszió Apámnál, depresszió, öngyilkossági kísérletek Anyánál, stb.) és úgy éreztem összeroppanok a terhek alatt. Nem volt mit tenni, valahogyan fel kellett újra építenem magam. Ekkorra már eljutottam a Reiki harmadik fokozatára, és túl voltam a Kirko Egyetem 2 éves parapszichológusi képzésen, ahol rengeteget dolgoztam magamon és  számtalan elakadást pucoltam ki a lelkemből. 

2013-ban léptem Krisztusi korba és pontosan emlékszem a napra, amikor visszatért az akkor már 20 éve eltűnt hitem. Takarítás közben Balogh Béla előadását hallgattam, aki azt mondta, hogy kétféle ember létezik; aki hívőnek vallja magát, és aki nem -utóbbi valószínűleg káromolja Istent, valójában tehát ő is hisz benne, csak épp haragszik rá. Rájöttem, én az utóbbi csoportba tartozom. A következő években elvégeztem a kineziológia, majd a Hipnoterápia alapképzéseit is, mindez azonban csak az irányt adta meg, valódi HIVATÁSOM felé.

A Belső Utazással könyv formájában ismerkedtem meg először, és erős belső erő hajtott a személyes megélésére, amikor 2 év sikertelen próbálkozás után, 2015-ben életem első pozitív tesztje vetélésbe torkollott. Ott és akkor tudtam, hogy ezt már nem élem túl, ha valami csoda nem történik. A csoda pedig valóban elérkezett hozzám életem első Belső Utazásán. Olyan felismerést kaptam a Tábortűznél, ami által értelmet nyert minden, és a folyamat végére nem csupán a lelkem volt képes újra hinni és bízni, de a testem is gyógyulásnak indult. Aznap mély és pihentető alvásban volt részem és másnaptól újult erővel indultam tovább az utamon. Az úton, mely hamarosan a Belső Utazás akkreditált képzésére vezetett, hiszen kislányom egy év múlva már a pocakomban volt és én tudtam, hogy őt ennek a csodás módszernek köszönhetem. Többé nem volt kérdés, hogy Brandon Bays nyomdokaiba kell lépnem és minél több emberen kell segítenem általa a saját hazámban.

2018. áprilisában született Liza, én pedig már ugyanebben az évben elkezdtem a képzést. 2018 őszétől 1 év alatt végigcsináltam a 7 modult Európa különböző országaiban, személyesen Brandon Bays tanítványaként, méghozzá úgy, hogy a kislányom mindig velem utazott. Napközben az apukája vigyázott Rá, éjjel én keltem hozzá és minden szünetben is szaladtam, hogy Vele legyek.

2019. őszén végeztem a képzéssel és nekiláttam a 47 db eset tanulmány kidolgozásának. 5 hónap alatt végeztem, és 2020. április 7-én megkaptam a hivatalos értesítést, mely szerint akkreditált Belső Utazás kísérő lettem! 

Megtalálsz a Belső Utazás magyarországi weboldalán: https://www.thejourneyhungary.com/terapeutak/ 

Illetve a (The Journey) nemzetközi linkjén is: https://www.thejourney.com/practitioners/?country=HU

Hiszek abban, hogy önmagunk fejlesztésével sosem állhatunk meg. Ennek szellemében másfél évvel az után, hogy elkezdtem hivatásszerűen Belső Utazásokat kísérni,  a figyelmem az őseinktől, illetve kiterjesztett családunktól átvett terheinkre terelődött. Izgalmas olvasmányok kerültek a kezembe a téma kapcsán, és 2021. őszén úgy döntöttem, beiratkozom egy családállítás képzésre. 2022. tavaszára szereztem meg a képesítést, és azóta a mindennapjaim részét képezi a transzgenerációs elakadások egyéni állítással történő feltérképezése, és a vendégeim hozzásegítése a terheik letételéhez. Csoportos állításokat jelenleg havonta egyszer, minden hónap első péntekjén tartok. A velem elérhető családállítási módokról ITT olvashatsz többet.

A családállítói képzés elvégzésével egy időben a Belső Utazásokat is elkezdtem családállítói szemlélettel végezni. Ez azt jelenti, hogy az utazást megelőző e-mail váltás és -nagyjából félórás- beszélgetés alapján a Belső Utazás folyamatába beleszövök olyan oldó mondatokat, mellyel bizonyos családi traumákat a családállítás segítségével szoktunk oldani. Ilyen módon a Belső Utazást kicsit megfűszerezem Bert Hellinger technikájával is. 

Tudom, és érzem, hogy elérkeztem életem céljához, hogy végre azt az utat járom, amit fentről kijelöltek nekem. Csodálatos érzés az engem felkeresők őszinte mosolyát látni és beszámolójukat hallgatni a velem megélt Belső Utazásuk után.

Ha úgy érzed, szívesen hívnál engem segítőül a blokkjaid elengedéséhez, vagy épp az önfejlesztésed útján, akkor szeretettel várom a hívásodat/üzenetedet. Ha viszont szeretnél előbb még egy kicsit jobban megismerni, akkor kattints IDE, és töltsd le életem történetét, melyet igyekeztem olyan felismerésekkel tarkítani, melyek talán Számodra is hasznosak lehetnek. 

Namasté /azaz üdvözlöm a Benned lakó Isten(i)t/

Szandra