Árak és Gyakran Ismételt Kérdések

 
 

Belső Utazás felnőtteknek (nagyjából 3óra időtartam a ráhangolódó beszélgetéssel együtt)*

35 000 Ft

Egyéni családállítás, illetve bábus stratégiai állítás konzultációval (1-1,5 óra)

15 000 Ft

2 az 1-ben: egyéni családállítás, és Belső Utazás (~3,5-4 óra közös munka)*

40 000 Ft

Belső Utazás 14 éven aluli gyermekeknek az időtartam függvényében (1-2óra)

10 000-20 000 Ft

Csoportos családállítás** (az aktuális dátumot ITT találod)

18 000 Ft

Csoportos családállítás -segítői részvétel* (minden hónap első péntekén 10órától 16óráig)

8 000 Ft

Újjászületés meditáció*** (~2óra)

20 000 Ft

Korrigált újjászületés meditáció ** (~2óra)

20 000 Ft

Előzőéletes utazás**** (~1-1,5óra) 

15 000 Ft

Szupervízió; ha segítőként tanácsra, támogatásra van szükséged

15 000 Ft/óra

Személyre szóló meditáció készítése napi használatra (Belső Utazás után) 

10 000 Ft

(nem csak pár-) Kapcsolatrendező csomag:                                                                                                                   (1 alkalom, ~60-90perc közös feltáró beszélgetés                                                                                                                        +                                                                                                                        egy-egy 2in1 folyamat külön-külön a két érintett számára)

98 000 Ft

Belső Utazás Szandrával című könyv                                                                                                                     3 900 Ft

*Belső Utazás és 2in1 folyamat előtt (ha Te is partner vagy benne) írásbeli előzetes egyeztetés történik köztünk, melyben ráhangolódunk a témádra, és segítő anyagokkal készítelek fel a találkozásunkra. A megbeszélt dátumról naptárbejegyzést küldök az átláthatóság kedvéért. Találkozónk után szükség esetén további tanácsokkal, könyv ajánlóval, vagy akár ingyenes hanganyagokkal látlak el fejlődésed érdekében.

**ha egész napos programra jössz hozzám, akkor mindig a vendégem vagy egy finom kávéra/teára. :-)

*** Az újjászületés meditáció folyamán autogén tréning alkalmazásával segítek mélyen ellazult állapotba kerülnöd, majd a meditatív állapotban a fogantatásod pillanatától átélheted az Anyukád pocakjában töltött idő érzéseit. A saját megéléseid mellett érezni fogod Anya és Apa érzelmeit is irántad, illetve egymás iránt. Ez a módszer sok elakadás hátterére rámutathat az életedben.

A korrigált újjászületéssel pedig ezeket a fellelt, nem optimális körülményeket (pl.: lánynak születtél, de fiúnak vártak) tudjuk felülírni a tudatalattiban. 

**** Amennyiben úgy érzed, hogy egy problémád, vagy egy személlyel kapcsolatos nehézséged nem ebben az életben gyökerezik, akkor a Belső Utazás helyett tudunk célirányosan az érintett életbe utazni. Ez egy sokkal rövidebb folyamat, de segít az onnan hozott karmát feloldani. 

Amennyiben valódi ÉN IDŐt szeretnél ajándékozni valakinek, aki közel áll Hozzád, abban az esetben a fenti lehetőségek bármelyikét ajándékutalvány formájában is átadhatod Neki. Kérlek azonban, hogy ezt csak akkor tedd meg, ha biztosan tudod, hogy az illető nyitott az ilyen fajta önmunkára, nehogy aztán Neked kelljen felhasználnod a kupont! :-D

Elhivatottan vágyom arra, hogy a Belső Utazás módszere mindenkihez eljusson, és mindenkinek könnyebbé tegye az életét. Ha úgy érzed, hogy megszólított ez a technika, és a megoldás kulcsát látod benne a problémád kapcsán, de anyagilag nem teheted meg... Fel tudok ajánlani egy olyan lehetőséget, hogy egy minimális (5-10perc) ráhangolódó beszélgetés után megtartom Neked a folyamatot 25.000 Ft-ért, egy 1,5-2 órás időintervallumban. Írj, ha ebben a helyzetben vagy, és megbeszéljük a továbbiakat! 

Ajándékutalvány

TOP10 GYIK -videó sorozat

Még néhány további Gyakran Ismételt Kérdés

Előfordul, hogy egy Belső Utazásban nem jön elő semmi? Az illető nem képes felfedni a problémát? 

A Belső Utazásban mindig feljön az, amivel az utazónak foglalkoznia kell éppen. Ez nem egy tudatos, agyi folyamat, hanem ellazult állapotban, a tudatalattiból jönnek fel a válaszokat hozó kèpek. 

Zavar, ha szabadidő ruhában jövök?

Nem, sőt! Abban gyere, amiben igazán kényelmesen érzed Magad! 

Egy ilyen Belső Utazást megelőzően, mi az, amit ajánlasz, tanácsolsz, hogy a folyamat sikeres legyen? 

A Belső Utazás különösebb előkészületet nem igényel az utazó részéről. Ajánlott, hogy előtte könnyű ételt fogyasszunk, kerüljük a cigaretta, a hús és a koffein fogyasztását, illetve, hogy utána némi én időt hagyjunk magunknak a zavartalan befelé figyelésre, ezért javaslom, hogy vegyél ki szabadnapot ehhez a kalandhoz. 

Nem gond, ha tegezlek?

Kifejezetten kérem, hogy tegezz, hiszen bensőséges ügyön fogunk együtt dolgozni, amihez szükséges a baráti hangnem :-)