Elvonulások

Elvonulások 10milliószoros teremtő hétvégéken

Álmodd velem újra az életed! Használd ki a 10milliószoros teremtő napok segítő energiáját! 

Évente négy tízmilliószoros napot határoznak meg a tibeti szerzetesek a buddhista hagyományok szerint. A tibetiek úgy tartják, hogy ünnepnapjaikon minden gondolat tízmilliószoros erővel hat. Éppen ezért az évnek ezen a négy napján a pozitív, a fejlődésedet elősegítő gondolatokkal tudod az életed a vágyott irányba fordítani. Ha pozitív változást szeretnél az életedben, gondolkodj pozitívan önmagadról és az elérendő célodról. Fordulj önmagad és mások felé szeretettel, jó szándékkal és előre mutató akarattal. Vagyis a tízmilliószoros napokon tégy is azért, amit el akarsz érni!

Elvonulások

Írd be már most a naptáradba a 2024-es dátumokat és tarts velünk jövőre Te is! 

 • 2024. február 23-25. (betelt)
 • 2024. május 23-25.
 • 2024. július 09. ez a teremtő napon az a szívem vágya, hogy a Dominikai köztársaságban tartsuk meg a 10 milliószoros teremtő napot 10 nap kikapcsolódással (július 1-10.) egybekötve! Tudj meg róla többet ITT!
 • 2024. október 21-23.

Amire számíthatsz:

 • újjászületés meditáció,
 • családállítás,
 • a hozott önkorlátozó programjaid kikapcsolása, 
 • erdei önismereti feladatok,
 • célkitűzés,
 • mentális mozi,
 • jóga, torna, tánc;

mindezt egy festői helyen, erdei környezetben, szeretetteljes társaságban!

A program díja 2 éjszakára szállással és vegetáriánus ellátással: 98.000 ft (20.000 ft előleg befizetésével).

Early bird!! Március 31-ig jelentkezve még a tavalyi áron tarthatsz velünk 85.000 ft-ért! 

A jövő évi alkalmak bármelyikére jelentkezhetsz e-mailben, vagy telefonon is INNEN

Várlak szeretettel!

Ezek a képek a korábbi elvonulásokon készültek kedvcsináló gyanánt: 

Írásbeli visszajelzések a korábbi elvonulásról:

"Már alig vártam a három napos elvonulást Szandráékkal, nagy reményeket fűztem hozzá. Most már - pár nap elteltével - kezdenek leülepedni az élmények és azt kell mondjam, nagyon jó döntés volt, hogy én is csatlakoztam. Életre szóló élmény volt! Rengeteg felismeréssel és "aha" élménnyel fűszerezve.A csapat végtelenül elfogadó és befogadó volt, nagyon szerencsés vagyok, hogy megismerhettem őket. A vegetáriánus ellátást ki kell emeljem: kifogástalan, bőséges, laktató, csupa házi készítésű finomságokkal. Három napon keresztül szuper programokkal teltek a napjaink. Ide nem pihenni jöttünk, hanem önmagunkon dolgozni. A harmadik nap végére pozitív energiákkal feltöltődve értem haza. Az elvonuláson szerzett tapasztalatok biztosan hosszabb távon is hatással lesznek az életemre. Hálás vagyok az élményért! <3"

"2023.májusi elvonulás csodás élmény volt, már a megérkezéskor mondtam a lányoknak, akiket ott ismertem meg, hogy olyan 'dejavu' érzésem van, mint amikor régen vidéken az asszonyok összegyűltek tollfosztásra, kukoricát morzsolni vagy rétest sütni…fantasztikus közösségi lét alakult ki. Minden nap volt családállítás, Szandra vezetésével sok érdekes felismerésben volt részem, bár néha hihetetlen volt "ami kijött"…de hát az Univerzális Energia megmutatott valamit , amivel dolgom van. A diádozás számomra újdonság volt, de itt is volt sírás már első alkalommal, szóval megindult a tisztulási folyamat. Tetszett az erdőmeditáció, amikor különböző érzékszerveinkkel csodálkoztunk úgy rá a szép bakonyi erdőre, mintha először látnánk azt. Finom étkekkel kényeztetett minket Orsi vendéglátónk, a vegetáriánus ételek nagyon laktatóak, ráadásul a batyus csomagban is rengeteg dolgot hoztunk, így mindig volt mit rágcsálnunk az erdő közepén lévő vinyei retro házikóban, aminek közepén volt egy tér, ahol összegyűltünk beszélgetni, meditálni. Imádtam a reggeli torna,-jóga órát vagy a táncot mert lendületesen indultak így napjaink. Szép tavaszi napsütés, friss erdei levegő, elvonulás = Én idő, új barátok szerzése, lelki megtisztulás, személyiségfejlesztés, odaadó, egymást támogató közösség, szeretet. Ki ne vágyna minderre? Búcsúzáskor abban maradtunk a csajokkal: Jövőre Veled ugyanitt! :-) <3 " 

Ezek pedig az elvonulás elődjéről (1 napos, otthonomban tartott workshopokról) kapott visszajelzések: 

"Szeretném megköszönni neked ezt a 10 milliószoros napi workshopot.Csodás élmény volt az egész nap. Nagyon sokat segített, hogy feltártuk a félelmeimet és a mögöttük húzódó hiedelmeket.Mindig is nehéz volt számomra az egyértelmű célok meghatározása, de itt valahogy könnyebben ment az egész.Sokkal jobban bízok magamban és az Univerzumban és erősödött a hitem abban, hogy megteremthetem magamnak amire vágyok.Nagyon sokat tett hozzá a csoport energiája, a szeretet és az egymás felé irányuló megértés, támogatás és segítő szándék.Úgy érzem a lelkesedésem is fokozódott és nem lehetek elég hálás, hogy ilyen tudatosan, szeretettel, odaadással és felkészülten segítesz nem csak nekem, hanem másoknak is.Az együtt eltöltött idő nagyon feltöltő volt és megújult erővel nézek a mindennapok elé.Az utolsó feladatban leírt legcsodásabb víziót tartom a szemem előtt :-)" B. Virág

"Azon túl, hogy nagyon jól éreztem magam a workshopon, tartalmasnak és hasznosnak is találtam. Változatos és klasszul egymásra épülő feladatokat állítottál össze. Tetszett, hogy a bemutatkozáshoz a kártyahúzással támpontot kaptunk, és ezzel a fókuszunkat is a befelé figyelés irányába állítottad. Kimondottan tetszett, hogy a feladatoknak van mélysége. Szerencsére a csapat is olyan volt, hogy tudtunk ezzel dolgozni. A tablókészítés pedig megkoronázta a végét. Az alkotás játékos, flow állapota is jól esett, és az is, hogy egy kézzel fogható, szívemnek tetsző "eredményt" vihettem haza. Az otthonod, a jelenléted és a felkészültséged pedig biztonságos alapot adtak az egész folyamatnak. Köszönöm, hogy részt vehettem rajta!" Sz. Ágnes

"Még egyszer nagyon köszönöm, hogy részt vehettem a programon, nagyon jó hangulatot és teret teremtettél :-) Az ismerkedős beszélgetés, és utána a feladatok összeállítása, sorrendje nagyon tetszett. Nagyon jó, hogy mindenkire figyeltél, segítettél már a feladatmegoldás közben is felismerni, illetve pontosabban megfogalmazni akár a gátló hiedelmet, akár az erősítő mantrát. Nagyon jó volt a meditációk ideje, beosztása, hossza. Nagyon jó ötlet volt a félelmek, gátló hiedelmek utánra tenni a hálalista írását, olyan felszabadult légkörben tudtam írni, hogy most is libabőrös lettem, ahogy visszagondoltam rá, és elönt a hála. J a Sorsnak is hálás vagyok, hogy Téged megismerhettelek!" K. Teca

A 10milliószoros teremtő napok lezárásaként kreatív foglalkozást tartunk; tablót készítünk az általunk vágyott életminőség bevonzására. Íme 2 példa, amit 2 kedves vendégem bocsátott a rendelkezésmre: