Workshopok és elvonulások

Worshopok 10milliószoros teremtő napokon

Álmodd velem újra az életed! Használd ki a 10milliószoros teremtő napok segítő energiáját! 

 • Évente négy tízmilliószoros napot határoznak meg a tibeti szerzetesek a buddhista hagyományok szerint. A tibetiek úgy tartják, hogy ünnepnapjaikon minden gondolat tízmilliószoros erővel hat. Éppen ezért az évnek ezen a négy napján a pozitív, a fejlődésedet elősegítő gondolatokkal tudod az életed a vágyott irányba fordítani. Ha pozitív változást szeretnél az életedben, gondolkodj pozitívan önmagadról és az elérendő célodról. Fordulj önmagad és mások felé szeretettel, jó szándékkal és előre mutató akarattal. Vagyis a tízmilliószoros napokon tégy is azért, amit el akarsz érni.

Ezekre a teremtő napokra dolgoztam ki egy 6 órás programot, melynek keretein belül kis csoportban, egymást támogatva dolgozunk azon, hogy:

 1. elengedd a visszahúzó félelmeidet
 2. meghatározd vágyott célodat, és eltervezd, papírra vesd annak ideális megvalósítását
 3. meditációban el is indítsd mindennek a manifesztálódását

2023-ban ezeken a dátumokon lesz ilyen kiemelt teremtő erejű nap :

 • 2023. március 07.
 • *(2023. június 04. vasárnap; 3 napos elvonulás keretében Vinyén: a részleteket lásd alább)
 • 2023. július 21. 
 • 2023. november 04.

A workshop helyszíne: 1184, Budapest Mikszáth Kálmán utca 91.

Részvételi díj: 20.000 ft                                                                                                                                                  (ha egész napos programra jössz hozzám, akkor mindig a vendégem vagy egy finom kávéra/teára. :-)


Íme néhány korábbi résztvevő visszajelzése:

"Szeretném megköszönni neked ezt a 10 milliószoros napi workshopot.Csodás élmény volt az egész nap. Nagyon sokat segített, hogy feltártuk a félelmeimet és a mögöttük húzódó hiedelmeket.Mindig is nehéz volt számomra az egyértelmű célok meghatározása, de itt valahogy könnyebben ment az egész.Sokkal jobban bízok magamban és az Univerzumban és erősödött a hitem abban, hogy megteremthetem magamnak amire vágyok.Nagyon sokat tett hozzá a csoport energiája, a szeretet és az egymás felé irányuló megértés, támogatás és segítő szándék.Úgy érzem a lelkesedésem is fokozódott és nem lehetek elég hálás, hogy ilyen tudatosan, szeretettel, odaadással és felkészülten segítesz nem csak nekem, hanem másoknak is.Az együtt eltöltött idő nagyon feltöltő volt és megújult erővel nézek a mindennapok elé.Az utolsó feladatban leírt legcsodásabb víziót tartom a szemem előtt :-)" B. Virág

"Azon túl, hogy nagyon jól éreztem magam a workshopon, tartalmasnak és hasznosnak is találtam. Változatos és klasszul egymásra épülő feladatokat állítottál össze. Tetszett, hogy a bemutatkozáshoz a kártyahúzással támpontot kaptunk, és ezzel a fókuszunkat is a befelé figyelés irányába állítottad. Kimondottan tetszett, hogy a feladatoknak van mélysége. Szerencsére a csapat is olyan volt, hogy tudtunk ezzel dolgozni. A tablókészítés pedig megkoronázta a végét. Az alkotás játékos, flow állapota is jól esett, és az is, hogy egy kézzel fogható, szívemnek tetsző "eredményt" vihettem haza. Az otthonod, a jelenléted és a felkészültséged pedig biztonságos alapot adtak az egész folyamatnak. Köszönöm, hogy részt vehettem rajta!" Sz. Ágnes

"Még egyszer nagyon köszönöm, hogy részt vehettem a programon, nagyon jó hangulatot és teret teremtettél :-) Az ismerkedős beszélgetés, és utána a feladatok összeállítása, sorrendje nagyon tetszett. Nagyon jó, hogy mindenkire figyeltél, segítettél már a feladatmegoldás közben is felismerni, illetve pontosabban megfogalmazni akár a gátló hiedelmet, akár az erősítő mantrát. Nagyon jó volt a meditációk ideje, beosztása, hossza. Nagyon jó ötlet volt a félelmek, gátló hiedelmek utánra tenni a hálalista írását, olyan felszabadult légkörben tudtam írni, hogy most is libabőrös lettem, ahogy visszagondoltam rá, és elönt a hála. J a Sorsnak is hálás vagyok, hogy Téged megismerhettelek!" K. Teca

A 10milliószoros teremtő napok lezárásaként kreatív foglalkozást tartunk; tablót készítünk az általunk vágyott életminőség bevonzására. Íme 2 példa, amit 2 kedves vendégem bocsátott a rendelkezésmre:

Elvonulások

* 2023. 2. tízmilliószoros napján nem pusztán teremtő napot, de teremtő 7végét tartok!

Dátum: 2023. június 02., péntek 10 órai érkezéssel, 2023. június 04., vasárnap 18 óráig tart majd a program

Helyszín: Hosszúház túristaszálló, Vinye (https://www.hosszuhaz.hu/)

Amire számíthatsz: a teremtő napi workshop programja, kiegészítve:

 • újjászületés meditációval,
 • a hozott önkorlátozó programjaid kikapcsolásával, 
 • Babai Lalinda belső utazóm, természetgyógyász (https://www.onlineböjt.hu/) színterápiás délutánjával,
 • kirándulással, jógázással, táncolással;

mindezt egy festői helyen, a Bakony szívében, szeretetteljes társaságban!

A program díja 2 éjszakára szállással és teljes, vegetáriánus ellátással: 75.000Ft/fő early bird áron május 01-ig, utána pedig 85.000ft (20% előleg befizetésével).

Jelentkezés ITT! Várunk szeretettel! 

2023-ban még egy hétvégi elvonulás is megelevenedett előttem. Nagy Viki parapszichológus barátommal május 19-től 21-ig tervezünk szintén a Hosszúházban egy másik programot, mely nagy vonalakban az alábbiakról szól majd:

 • családállítás,
 • diádozás,
 • önismereti feladatok az erdőben,
 • meditációk, jóga.

A program díja 2 éjszakára szállással és teljes, vegetáriánus ellátással: 75.000Ft/fő early bird áron március 31-ig, április 1-től 85.000ft (20% előleg befizetésével).

A Facebookon létrehozott eseményt ITT találod.

Ebben a kis videóban Vikivel beszélünk kicsit részletesebben is a terveinkről:

Jelentkezés ITT! Várunk szeretettel!