Meditációk tőlem Neked

Miközben a Belső Utazás kísérői utamat járom, újabb és újabb, sokaknál felmerülő problémára bukkanok. Ilyen például az önszeretet hiánya, vagy épp a bőség megteremtésének nehézsége. Tapasztalatból tudom, hogy sok esetben komoly oldást hoz ezen témákban a Belső Utazás, melyet úgy vélem 1-1 célirányos meditáció később szuperül elmélyíthet. Így született a Belső Gyermek és a Bőség meditációm, melyet megtalálsz a Youtube csatornámon és alább egyaránt. Emellett készítettem egy Telihold és egy Újhold meditációt is -ezeket az egyik kedves Belső Utazóm ötlete nyomán ❤️  

Fogadd szeretettel és használd sikerrel ezeket a hanganyagokat.

Újév indító meditáció

2023. január 1-re készítettem ezt az energetizáló, célba állító meditációt, de előveheted bármikor máskor is, ha úgy érzed, hogy kicsit kicsúszott a talaj a lábad alól, ha elvesztetted a fókuszt.

Óév búcsúztató meditáció

2022. december 31-re vettem fel ezt az elengedő, megkönnyebbülést hozó vezetett meditációt, de meghallgathatod az év más napján is, ha úgy érzed túl sok teher nyomja a vállad. 

Belső Gyermek meditáció

 Úgy érzed, kevés az önbizalmad?
 Gondot okoz a tükör elé állnod és kimondanod Magadnak, hogy "szeretlek"?                     Úgy véled, hogy gyermekkorodban nem teljesen azt a figyelmet és/vagy szeretetet kaptad   meg otthon, amire szükséged lett volna?

Nos, ha a fenti kérdésekből legalább egyre IGEN a válaszod, akkor tiszta szívből ajánlom Neked, hogy kezdd el relaxációban meglátogatni és megszeretgetni a benned élő gyermeket! Ehhez készítettem segítségül ezt a hanganyagot, melyet esténként, lefekvés után javaslok meghallgatni, hogy nyugodtan bele is alhass. Minél hosszabb ideig lesz része az életednek ez az esti rituálé, annál jobb hatást érsz el vele, de a 21 este legyen a minimum, ahányszor meghallgatod.

Újhold meditáció

2023-ban ezeknek a Újholdas napoknak a teremtő energiáját érdemes kihasználni:

január 21., február 20., március 21., április 20., május 19., június 18., július 17., augusztus 16., szeptember 15., október 14., november 13., december 13.


Telihold meditáció

2023-ban ezeknek a Teliholdas napoknak a teremtő energiáját érdemes kihasználni:
január 07., február 05., március 07., április 06., május 05., június 04., július 03., augusztus 01., augusztus 31., szeptember 29., október 28., november 27., december 27.


10milliószoros teremtőnapi meditáció

Álmodd velem újra az életed! Használd ki a 10milliószoros teremtő napok segítő energiáját! 2023-ban ezeken a dátumokon lesz még ilyen kiemelt teremtő erejű nap: március 07., június 04., július 21., november 04.

Ezeken a napokon teremtő workshopot is tartok, ha teheted gyere el, sokkal hatékonyabb egy napot közösen eltöltve teremteni ;-) A workshopokról itt olvashatsz többet!


Pénzvonzó meditáció

A Pénzvonzó meditációt érdemes legalább 21, egymást követő este meghallgatni! Emellett ajánlom, hogy minden egyes 10eft-ot azzal a meggyőződéssel költs el, hogy az 20eft-ként fog visszatérni Hozzád. ;-)