Meditációk tőlem Neked

Miközben a Belső Utazás kísérői utamat járom, újabb és újabb, sokaknál felmerülő problémára bukkanok. Ilyen például az önszeretet hiánya, vagy épp a bőség megteremtésének nehézsége. Tapasztalatból tudom, hogy sok esetben komoly oldást hoz ezen témákban a Belső Utazás, melyet úgy vélem 1-1 célirányos meditáció később szuperül elmélyíthet. Így született a Belső Gyermek és a Bőség meditációm, melyet megtalálsz a Youtube csatornámon és alább egyaránt. Emellett készítettem egy Telihold és egy Újhold meditációt is -ezeket az egyik kedves Belső Utazóm ötlete nyomán ❤️  

Fogadd szeretettel és használd sikerrel ezeket a hanganyagokat.

Újév indító meditáció

Bármely új év január 1-re készítettem ezt az energetizáló, célba állító meditációt, de előveheted bármikor máskor is, ha úgy érzed, hogy kicsit kicsúszott a talaj a lábad alól, ha elvesztetted a fókuszt.

Óév búcsúztató meditáció

Akármely óév utolsó napjára vettem fel ezt az elengedő, megkönnyebbülést hozó vezetett meditációt, de meghallgathatod az év más napján is, ha úgy érzed túl sok teher nyomja a vállad. 

Belső Gyermek meditáció

Úgy érzed, kevés az önbizalmad? Gondot okoz a tükör elé állnod és kimondanod Magadnak, hogy "szeretlek"? Úgy véled, hogy gyermekkorodban nem teljesen azt a figyelmet és/vagy szeretetet kaptad meg otthon, amire szükséged lett volna?

Nos, ha a fenti kérdésekből legalább egyre IGEN a válaszod, akkor tiszta szívből ajánlom Neked, hogy kezdd el relaxációban meglátogatni és megszeretgetni a benned élő gyermeket! Ehhez készítettem segítségül ezt a hanganyagot, melyet esténként, lefekvés után javaslok meghallgatni, hogy nyugodtan bele is alhass. Minél hosszabb ideig lesz része az életednek ez az esti rituálé, annál jobb hatást érsz el vele, de a 21 este legyen a minimum, ahányszor meghallgatod.

Újhold meditáció

2024-ben ezeknek a Újholdas napoknak a teremtő energiáját érdemes kihasználni:

január 11., február 09., március 10., április 08., május 08., június 06., július 05., augusztus 04., szeptember 03., október 02., november 01., december 01.


Telihold meditáció

2024-ben ezeknek a Teliholdas napoknak a teremtő energiáját érdemes kihasználni:
január 25., február 24., március 25., április 23., május 23., június 22., július 21., augusztus 19., szeptember 18., október 17., november 15., december 15.


10milliószoros teremtő napi meditáció

Álmodd velem újra az életed! Használd ki a 10milliószoros teremtő napok segítő energiáját! 2024-ben ezeken a dátumokon lesz még ilyen kiemelt teremtő erejű nap: február 24. szombat, május 23. csütörtök, július 09. kedd, október 23. szerda

Ezeken a dátumokon teremtő elvonulásokat tartok, ha teheted gyere el, sokkal hatékonyabb ebben az energiában közösen teremteni ;-) A 2024-es elvonulásokról itt olvashatsz többet!

Persze az alábbi teremtő hanganyagot más napokon is érdemes meghallgatnod -azonban a fenti dátumokon  10milliószoros erővel hat!