Meditációk tőlem Neked

Miközben a Belső Utazás kísérői utamat járom, újabb és újabb, sokaknál felmerülő problémára bukkanok. Ilyen például az önszeretet hiánya, vagy épp a bőség megteremtésének nehézsége. Tapasztalatból tudom, hogy sok esetben komoly oldást hoz ezen témákban a Belső Utazás, melyet úgy vélem 1-1 célirányos meditáció később szuperül elmélyíthet. Így született a Belső Gyermek és a Bőség meditációm, melyet megtalálsz a Youtube csatornámon és alább egyaránt. Emellett készítettem egy Telihold és egy Újhold meditációt is -ezeket az egyik kedves Belső Utazóm ötlete nyomán ❤️  

Fogadd szeretettel és használd sikerrel ezeket a hanganyagokat.

Belső Gyermek meditáció

 Úgy érzed, kevés az önbizalmad?
 Gondot okoz a tükör elé állnod és kimondanod Magadnak, hogy "szeretlek"?                     Úgy véled, hogy gyermekkorodban nem teljesen azt a figyelmet és/vagy szeretetet kaptad   meg otthon, amire szükséged lett volna?

Nos, ha a fenti kérdésekből legalább egyre IGEN a válaszod, akkor tiszta szívből ajánlom Neked, hogy kezdd el relaxációban meglátogatni és megszeretgetni a benned élő gyermeket! Ehhez készítettem segítségül ezt a hanganyagot, melyet esténként, lefekvés után javaslok meghallgatni, hogy nyugodtan bele is alhass. Minél hosszabb ideig lesz része az életednek ez az esti rituálé, annál jobb hatást érsz el vele, de a 21 este legyen a minimum, ahányszor meghallgatod.

Újhold meditáció

2021-ben ezeknek a Újholdas napoknak a teremtő energiáját érdemes kihasználni:

január 13., február 11., március 13., április 12., május 11., június 10., július 10., augusztus 8., szeptember 7., október 6., november 4., december 4.


Telihold meditáció

2021-ben ezeknek a Teliholdas napoknak a teremtő energiáját érdemes kihasználni:
január 28., február 27., március 28., április 27., május 26., június 24., július 24., augusztus 22., szeptember 20., október 20., november 19., december 19.


10milliószoros teremtőnapi meditáció

Álmodd velem újra az életed! Használd ki a 10milliószoros teremtő napok segítő energiáját! 2021-ben ezeken a dátumokon lesz még ilyen kiemelt teremtő erejű nap: 2021. július 14. 2021. október 27.


Pénzvonzó meditáció

A Pénzvonzó meditációt érdemes legalább 21, egymást követő este meghallgatni! Emellett ajánlom, hogy minden egyes 10eft-ot azzal a meggyőződéssel költs el, hogy az 20eft-ként fog visszatérni Hozzád. ;-)