Bali Nóra: Angyalemberek

2020.04.14

Ez egy különleges kaland, mely ráébreszt, hogy van egy másik, izgalmas világ is az ÉLET színfalai mögött, ráadásul a könyv ingyenesen letölthető az alábbi linken. A cím tökéletesen kifejezi az írás mondanivalóját, számtalan mély üzenetet, hihetetlen felismerést ad át a főszereplő által megélt történések folyamán. Íme csupán 2 részlet a kedvenceim közül, kedvcsináló gyanánt:

"Szerintem Jézus egyáltalán nem a belenyugvást és a megadást hirdette, mert akkor még ma is ott függne a kereszten. Ő azt mutatta meg, hogy még a halálból is fel lehet támadni, akár a legnagyobb válságból is újra lehet születni."

"-Mondd, miért van ez a hullámzás bennem? Az elmúlt pár napban annyi élmény ért, annyiszor éreztem úgy, hogy jól vizsgáztam, végre rendben vagyok, egyenesbe jöttem. Aztán jön egy újabb esemény, és én már megint kudarcot vallok, összeomlok. Mondd, normális ez?
Elmosolyodott.
- Ez normális, megnyugodhatsz. Bár általában nem ezt tanítják az ezoterikus tanfolyamok és a különböző mesterek, és persze nem ezt hiszik azok a keresők, akik teljes erővel törekednek a megvilágosodásra, felébredésre. Ők azt szeretnék hinni, hogy csak egyetlen nagy erőfeszítés kell, egy nagy ugrás, és már a túlparton vannak. És ha már egyszer valaki megvilágosodott, sohasem lesznek kételyei, aki egyszer felébred, az attól kezdve minden pillanatot tökéletesen tud uralni. De ez nem ilyen egyszerű. Attól, hogy végre kisüt a Nap, és világos lesz, időnként kerül még felhő az égre, és aki felébredt, az néha még elbóbiskolhat."