Bethany Webster: Anyaseb

2023.05.27

Kedves vendégemtől kaptam ajándékba Bethany Webster, Anyaseb című könyvét, mely olyan témára hívja fel a figyelmet, amivel mindenkinek foglalkoznia kellene! Hogy miért, arról a saját gondolataim helyett álljon inkább itt néhány idézet az írásból...
"Ha nem ismerjük fel az anyánk szenvedésének az életünkre gyakorolt elemi hatásait, akkor bizonyos mértékig gyerekek maradunk.
Csak akkor válhatunk igazán erőssé, ha megvizsgáljuk az anyánkkal való kapcsolatunkat, és elég bátrak vagyunk ahhoz, hogy elválasszuk a saját meggyőződéseinket, értékeinket és gondolatainkat az övéitől. Az anyánk szenvedésének megtapasztalása, és az övéből fakadó, jogos saját szenvedésünk feldolgozása gyászfolyamattal jár; bár ez komoly kihívást jelent, ebből születik meg az igazi szabadság."
"Minél jobban feldolgozzuk az anyasebet... Bátran elgyászolhatjuk a fájdalmunkat, hogy szeretetté válhasson: olyan szeretetté, amely megágyaz egymás támogatásának és az önelfogadásnak és felszabadít, hogy vakmerően önazonosak, kreatívak lehessünk és kiteljesedhessünk."
"Ahogy haladunk a gyógyulásban.... Többé nem kell magunkkal cipelnünk anyánk szenvedésének terhét.... Magabiztosan léphetünk be a saját életünkbe, és szégyen és bűntudat nélkül, szenvedéllyel, határozottsággal, örömmel és szeretettel valósíthatjuk meg azt, amire vágyunk."
Nos, olyan szerencsés vagyok, hogy az én kezemben két csodálatos eszköz (a Belső Utazás és a családállítás) is van ahhoz, hogy nagy léptekben és hatékonyan gyógyíthassuk az anyasebet. Csütörtöki posztomban mesélek saját anyasebem gyógyulásáról, ha pedig úgy érzed, jól jönne a segítségem a témában... tudod hol és hogyan találsz