Bábus családállítás

2020.11.14

Hallottál már a Hellinger-féle családállításról? Tudod, hogy hogyan működik, illetve miben tud segíteni?

Nos, először is, ne hagyd, hogy az elnevezés megzavarjon: nem csupán a családi kapcsolatokat tudja helyrehozni! Természetesen azokat is képes javítani, de segíthet például munkahelyi elakadások, gyász, párkapcsolati gondok feldolgolgozásában is. Lényegében hasonlóan sokrétű, mint a Belső Utazás, hiszen a tudatalattink hozza fel a válaszainkat.

A magam részéről én nem csoportos családállítást csinálok, hanem bábust. Ennek a módszernek annyi előnye van a személyessel szemben, hogy nem kell egy csoportnyi ember előtt kitárnod a problémádat, hiszen 4 szemközt, bábuk segítségével jelenítjük meg a helyzeted szereplőit. Egy kedves vendégem elképesztően jól összefoglalta a folyat lényegét: engedd meg, hogy ezt osszam most meg veled: "a reprezentánsok pontosan megmutatják azt, ahogyan a való életben a dolgok vannak, mindezt úgy hogy biztos lehetek abban, hogy semmilyen tudatos befolyásom nincs arra, hogy mit rakok ki az asztalra. (miután először nem tudom, hogy ki kicsoda-micsoda) Látni a dinamikát a szereplők között óriási felismeréseket hozott."

Ha pedig egy kicsi tudományosságot igényelsz, akkor még egy gondolat a rendszer működésének hátteréről, hogy az állításhoz a morfogenetikus mező van segítségünkre, amely a generációkon át ható információkat és elakadásokat tartalmazza és ehhez mutatkozik meg a Te viszonyulásod. Ennek köszönhető az, hogy annak ellenére, hogy amikor Te kiválasztod valamelyik bábut, akkor tudatosan nem vagy vele tisztában, hogy kit fog képviselni, viszont mivel miközben húzol, én gondolok rá, hogy ő ki lesz, ezért a Te tudatalattidban megjelenik az információ, mert a morfogenetikus mező azt oda továbbítja. Így fogsz tudni Te olyan dolgokat elmondani a báburól, melyről nem tudod például, hogy fullasztó köhögésedet képviseli, mint "sötét, nyomasztó, rossz érzés".

Ha tehát szívesen kipróbálnád a Belső Utazást velem, de első lépésnek ijesztőnek érzed, akkor javaslom, hogy fussunk neki együtt egy bábus családállításnak! Meglátod, ráérzel majd az ilyen jellegű belső munka eredményességére! Namaste