Ha lelepleződik a titok...

2024.03.10

Korábbi cikkemben már írtam róla, hogy miért veszélyesek a titkok egy családban... 

A leggyakrabban titkosított dolog az abortusz, hiszen a gyermekét elvetető anyuka általában nem büszke cselekedetére, így nem akarja világgá kürtölni. Emiatt fordulhat elő az, hogy valaki nem érti, hogy miért nem tud az élete valamely területén (például párkapcsolatilag, vagy szakmailag) kiteljesedni. Amikor már nagyon zavarja a helyzet, eljön egy családállításra és azzal szembesül, ahogy a morfogenetikus mező rámutat: "Neked van egy meg nem született testvéred." 

Ilyenkor gyakran jön a tagadás: "De arról tudnék, anya biztosan elmondta volna.", illetve az értetlenség: "Ha ez igaz is; mégis hogyan okozhatna ez nekem ilyen elakadást?".

Nos, a kérdésre az a válasz, hogy bizony, amikor a családi energetikában valakinek nincs megtisztelve a helye (hiszen ki sincs mondva, hogy ő egyáltalán létezett valaha), addig ott, ahol az ő energetikai lenyomatának lennie kéne olyan, mintha egy tátongó lyuk volna; folyik el az energia. Amikor észleljük ezt az űrt, és a meg nem született testvért oldó mondatokkal beállítjuk a helyére, akkor a rendszer teljessé válik, és többé nem szivárog el az energia, ami aztán végre segíthet megteremtenünk vágyott életünket. 

Pontosan ez az oka annak, hogy a 10milliószor teremtő elvonulások első napján csoportos családállítást tartok; hiszen nem állhatunk új irányba addig, amíg efféle terhek visszahúznak minket. Először le kell tennünk azokat a béklyóinkat, melyek gátolják a bőségünk megteremtését, hogy végre új irányba indulhassunk.

Ez történt tavaly tavasszal is az egyik kedves vendégemmel, aki a 2in1 folyamata után hazaérve megdöbbenve kapott megerősítést az anyukájától: valóban lett volna születése után még egy gyermek... Azóta megtalálta álmai hivatását, és épp most végzi az utolsó kurzust -legnagyobb büszkeségemre Belső Utazás kísérő kolléganő lesz belőle is:

"Szia Szandra! Annyira rád gondoltam a napokban is … Tavaly, miután nálad voltam, a kis angyalka-öcsém emlékére ültettem nefelejcs virágot. Nem volt egyszerű beszerezni, csak a nyár végére sikerült, és akkor már nem is virágzott. Na de most! Nézd csak, milyen gyönyörű! Még csak most kezd virágozni. Köszönöm még egyszer, hogy általad tudomást szerezhettem róla!"