Megfigyelted már a szimbólumokat, amik körülvesznek?

2023.03.26

Azzal, hogy mi a napjegyed (téves, de közismert nevén a csillagjegyed) bizonyára tisztában vagy, ahogy azzal is, hogy az adott jegy milyen alapvető tulajdonságokat hozott Számodra.

De vajon utána olvastál már valaha, hogy a keresztneved milyen energiákat kölcsönöz Neked? Mert bizony minden névnek jelentése van, ami felvértez bennünket bizonyos minőségekkel az életünkhöz. Az enyém például (Alexandra) "Harcra kész, embereket oltalmazó". Meglehet, hogy ha ez az értelmezés már hamarabb eljutott volna hozzám, akkor korábban gyanakodni kezdtem volna... Hogy mire? Arra, amit így csupán 30 éves korom körül kezdtem sejteni. Hogy gyermekkorom és fiatalságom rengeteg nehézsége nem azért adódott, hogy "kínozzon" a sors, vagy mert előző életemben biztosan hatalmas bűnt követtem el.

Ha hamarabb utána olvastam volna a nevem jelentésének, akkor talán előbb elkezdek az önfejlesztés útján járva ráeszmélni arra, hogy a sok nehézséget azért kaptam, hogy azokból felépülve, általuk megerősödve hitelesen segíthessek a hozzám fordulóknak.

Akkortájt értettem meg azt is, hogy miért pont a nyolcas a kedvenc számom... A 8as bizony az erő szimbóluma! Pontosan ez az energia volt számomra a legszükségesebb, hogy kibírjam a nehézségeket! Neked mi a kedvenc számod? Megnézted már, hogy mit üzen Számodra? No és mi a kedvenc állatod? Az enyém a víziló! Bizony, ezért kapott helyet a logómban! Nem meglepő módon a víziló is az erő szimbóluma! Tudattalanul ugyan, de szépen körülvettem magam erőt sugárzó szimbólumokkal már egészen kicsiként.

A képen a 10. születésnapomra kapott rózsaszín plüss vízilóval vagyok, aki angyali szárnyakkal kiegészülve lett a logóm szereplője, üzenve ezzel azt, hogy rendületlen erővel segítek a hozzám fordulóknak a legmélyebb félelmeikkel is szembenézni, azokat legyőzni, pont mint ebben a rövid videóban:

https://www.youtube.com/watch?v=XKC3oM5gFw4

ITT olvashatod el a teljes magazint!