Szentséges szex

2024.06.22

Legújabb videó sorozatomat készítve újra olvasom Kryon Hazatérés című könyvét. A történetben a főhős –Michael Thomas, aki egy személyben testesíti meg (ahogyan mi emberek mindannyian) Hitetlen Tamás földhözragadtságát, és Mihály Arkangyal spirituális bölcsességét- önfejlesztő útra indul. Vándorlása 7 házhoz viszi, ahol 7 angyallal találkozik, akik különböző spirituális tanításokat adnak át Számára.

Ezen a héten a 3. ház történetét olvastam újra, melyben egy zöld angyal az Emberi Test Házában testünk működéséről mesél Thomas számára, amikor is egyszer csak különös mondat hagyja el a száját:

"A szex, valójában a megvilágosodás katalizátora!"

Michael Thomas megdöbben ettől a mondattól és így felel: "Egyszerűen képtelen vagyok elhinni. Én mindig azt hittem, hogy valami piszkos dolog. Valami olyan, amiről jobb nem beszélni." Nos, a valóságban úgy vélem, hogy ez a vélemény azért általában inkább a női nemhez passzol. Valamiért a nők szégyellik a szexualitást megélni. Valamiként a legtöbb nő társamban valóban az él, hogy szégyenletes dolog – ha nem is maga az együttlét, akkor a testük szabad átadása párjuk számára (gondoljunk csak az ikonikus mondatra: "kapcsold le a lámpát"). Azt tapasztalom, hogy a mai világban a férfiak inkább a másik véglethez tartoznak; sajnos a pornó ipar a testiséget rettenetesen lealacsonyítja, a fiatal fiúk olyasmiket láthatnak ezekből a filmekből, ami által teljesen téves kép él fejükben a testiségről.

Én azt vallom, hogy a szexualitás gyönyörű, sőt egyenesen felemelő. Kedves Olvasóm, találd meg Te is az arany középutat ezen a téren is: ne engedd, hogy az esetlegesen beléd nevelt szégyenérzet, vagy épp a filmek által közvetített érzelemmentesség jellemezzen! Kezdd el tudatosan megélni a boldog szexualitást, megtalálni pároddal azt az összhangot, amiben időt adtok a szeretetteljes egymásra hangolódásra, egymás felfedezésére, és egymásra figyelve az öröm megélésének. Ha úgy érzed, "könnyű azt mondani", akkor ismerd fel, hogy elakadásban vagy ezen téren, amit nagy valószínűséggel a tudatalattidban megbúvó blokk okoz! Ne törődj bele! Ne hagyd annyiban! Tégy ellene; kérj segítséget, engedd el a blokkodat, szabadítsd fel magad és kezdd el megélni a valódi szexualitást! Ne feledd:

"A szex, valójában a megvilágosodás katalizátora!"

tehát spirituális fejlődésedért is teszel egy örömteli együttléttel (és persze minél több ilyet élsz meg, annál gyorsabbá teszed az előrehaladásodat)! 😉 

Katt IDE a teljes Nő-vagyok on-line magaiznért!

ITT pedig nyomonkövetheted a lejátszási lista bővülését az újabb részekkel!