Szerinted hányszor élünk?

2023.05.07

Én abban hiszek, hogy sokszor! Méghozzá nem is csak úgy, céltalanul! Illetve nem is csupán az a célunk, hogy a jelenlegi életünkben megalapítsuk a saját családunkat és/vagy megteremtsük a bőséget!

Én úgy gondolom, hogy az alapvető célja az újabb és újabb leszületéseinknek az, hogy életeken át fejlődjön a személyiségünk! Szepes Mária, Vörös oroszlán című könyve éppen erről szól: hogyan válik a gyarló, és szívtelen rabló gyilkosból hosszú-hosszú életek során át megvilágosodott, szeretetteljes mester.

No és, hogy lehet-e Belső Utazásban előző életbe jutni? A válaszom egyértelmű igen, hiszen számtalan alkalommal kerültünk kedves vendégeimmel 1-1 előzőéletbeli emlékbe. Sőt, én magam is jutottam már egy ártalmatlannak ígérkező folyamatomban elképesztő korábbi életembe!

Gyakran előfordul ugyanis velem, hogy a napi nehézségeim feldolgozásához este lefekvéskor segítségül hívom a Belső Utazás módszerét. Egyik ilyen alkalommal történt, hogy talán 3 apróbb atrocitás is ért a nap folyamán, melyek hatására valami oknál fogva bepörgött nálam a "Mindegy mit csinálok, nem vagyok elég jó" érzés. Amikor elcsendesedett otthon a ház, és a meditációmban megérkeztem a kiváltó okhoz, mely ezt az érzést elindítja bennem... Bizony erőteljesen az az érzésem támadt, mintha máglyán égnék. Azonnal jöttek is a korábbi képek: ebben az életemben gyógyító füves asszony voltam, aki a boszorkány égetések áldozatául esett. Ahogy megértettem, hogy ez az akaratlan befordulásom, hogy "ha legjobbat teszem is bántanak" bizony nem jelen életbeli és leválasztottam magamról a korábbi életem hatását, a nyomasztó érzésem azonnal elmúlt!

Ha pedig valaki célirányosan kíváncsi egy előző életére, akkor természetesen nem szükséges ehhez egy teljes Belső Utazáson részt vennie. Olyan esetben például, ha megmagyarázhatatlan kötelék köt valakit egy másik emberhez minden érthető magyarázat nélkül, akkor szinte biztos, hogy valamilyen előző életbeli fogadalom, vagy adósság van a dolog hátterében. Egy kedves vendégem például nem tudott a fejéből kiverni egy fiatalembert. Amikor ránéztünk a közös előző életükre, akkor azt találtuk, hogy egy középkori francia városban egy párként éltek, azonban a férfi a csatamezőn vesztette az életét, amikor a leány még csupán 16 éves volt. Az elhagyott mátka megfogadta, hogy sosem enged mást a szívébe, és bizony egyedül is élte le ezt az életét. Ezen fogadalom hatását kellett megsemmisítenünk a folyamatban ahhoz, hogy vendégem a jelen életében végre tovább tudjon lépni.

Ebben a kis videómban mesélek még egy kicsit az előző életekről.

ITT olvashatod el a teljes magazint!