Tihanyi Edit, Varázsfelhő

2020.04.09

"Hosszú ideje vagyok melletted, még ha nem is tudod. Vigyázok rád és tanítalak....arról a helyről jöttem, amit te is jól ismersz, csak már elfelejtetted. Mielőtt megszülettél te is ott voltál, mint ahogy mindenki, aki a Földön él...Ez a hely pedig a világ legboldogabb területe"

"...nem csak ennyi vagy. Két kéz, két láb, has, fej - van egy részed, amit te a szemeddel most nem látsz. De azért mégis van. ez a részed sokkal nagyobb, mint a tested. Ráadásul ez a részed elmondhatatlan varázserővel bír...Feletted és körülötted van, mindenhol...forgó, csodálatosan szép, színes felhőt, amiben minden szép és jó dolog benne van, amit csak el tudsz képzelni....ha valamire szükséged van, akkor csak közelebb hívod a felhődet és máris teljesül a kívánságod"

"...egyszerűen menj be a szobádba, és ülj le a székedre. Csukd be a szemed és vegyél lassan ez jó nagy levegőt. Aztán fújd ki! Aztán megint lassan, mélyen be, aztán lassan ki....Ezzel a jó nagy levegővel... nem sokára, már érezheted is az apró bizsergést... Meg kell próbálnod nem gondolni semmire.... arra kószál egy gondolat, azt szépen megfogod és beteszed egy kosárba. A kosár után térj vissza a szívedbe"

"...mindig minden ember varázsol... kézféle varázspálca létezik: az egyik, amivel a jó dolgokat lehet varázsolni. A másik pedig, amivel a rossz dolgokat. És valamelyik varázspálca mindig a kezedben van, még ha nem is látni... ha jókedvű vagy, ha mosolyogsz, ha mindig csak a jó dolgokról mesélsz, akkor... van nálad a jó... akkor csodálatos dolgokat fogsz belevarázsolni az életedbe. Ha pedig morcos vagy és elégedetlen, akkor... a varázslásod nem jó irányba megy. Még a kedved is egyre rosszabb lesz."

"...az emberek egy óriási tévedésben élnek.... azt hiszik, hogy a jókedvük vagy a szomorúságuk a környezetüktől függ... csakis a gondolatok tesznek szomorúvá, semmi más."

"Sze-ret-lek -U-tál-lak... a szavaknak, mint mindennek energiája van"

"...soha, semmi nincsen ok nélkül... A gondolat hatalmas erő, sok mindent lehet vele csinálni.... amit kiküldünk magunkból, ugyanaz tér vissza."

"...ne sajnálj soha senkit, akinek nem jó az élete. Mert a rossz élményeknek is van haszna: csodálatos dogokhoz vezethetnek."

"... csakis akkor tudod igénybe venni ezt a sok-sok segítséget, ha csupa-csupa boldogságos gondolatot hívsz a fejedbe."

"Az embereknél... szoktuk tapasztalni mindenféle rossz dolgot: irigységet, dühösséget, büszkeséget, fennhéjázást és sok minden mást. Pedig belül, mélyen legbelül minden ember csupa jóság és szeretet.... csak meg kell keresni"

"....azt kell megtanuljátok, hogy mi az, amit akartok!"