Test és Lélek

Test és Lélek együtt kezelendő. Ez az én hitvallásom.

Talán láttál már tőlem olyan videót/olvastál írást, amelyben elmesélem, hogy fiatalon milyen céltudatos voltam és hogy mindig mindent véres verejtékkel értem el. Aztán pedig mindez mennyire megváltozott, amikor krisztusi korba léptem, és valahogyan visszataláltam a hitemhez. Mennyivel könnyebb lett úgy élnem, hogy a folytonos agyalás és tervezés helyett elkezdtem hallgatni az intuícióimra. Így vállaltam be a féléves kislányom mellett, hogy végigcsinálom a Belső Utazás képzését az összes félretett pénzemen, aztán vettem fel kölcsönt a faház építésére, illetve mondtam fel 8 órás munkahelyen azért,  mert nem engedtek át 6 órásba.... Mind mind szembement a racionalitással, de mára beigazolódott, hogy a lehető legjobb döntések voltak!

Pontosan így történt ez a Green Ways zöld termékeivel is. Ha az agyamra hallgatok, szó nélkül utasítom el az egészet, de amikor a szívemet megérintette mondat "Test és lélek együtt...", rögtön éreztem, hogy ki kell lépnem a komfortzónámból, mert pont ez a válasz arra a kérdésre, ami oly régóta foglalkoztat

Nevezetesen az, hogy amikor egy betegséggel jön hozzám valaki, akkor vajon nincs-e szüksége a testének is arra, hogy megtámogassa a gyógyulást, miután a lelki okot kiiktattuk? Hiszen Brandon is megadta a testének a rengeteg odafigyelést és mindennemű támogatást.

A Green Ways egy 20 éves múltra visszatekintő cseh vállalat, mely 2021 őszén lépett be a magyar piacra a nagy tisztaságú, VALÓBAN bio árpával és chlorellával. Ezek a termékek több ezer embernek segítettek már egészségesebbé válni -számtalan cikk olvasható erről magyar nyelven. Ebben a kis videóban pedig arról mesélek, hogy a magyarországi bevezetést követő első félévben mi minden történt, és hogy az egyre növekvő számú magyar felhasználók (köztük a családom és én) milyen változásokat éltek, éltünk meg az egészségünkben. 

További írott információkat itt találhatsz a cégről és a termékekről: https://www.gw-int.net/hu/termekek/

2022. április 23-án megtartottuk az első magyarországi Green Ways termékbemutatót! Köszönjük szépen a jelenlevők megtisztelő figyelmét! 

Arra az esetre pedig, ha valamilyen testi betegséggel küzdesz, kérlek engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam Pető Csilla vendégemet, aki bowen kezeléssel tud segíteni a fizikai testednek a felépülésben.

A bowenről és Csilláról itt tudhatsz meg többet: https://csillagbowen.com/

Mert a tested képes meggyógyítani önmagát!