BÁBUS KÉPZÉS

Stratégiai bábus állítás, 1 napos workshop tudnivalók

A stratégiai bábus állítás módszerét Tarjányi Nanettától tanultam 2020-ban. Ezzel a technikával olyan információkat hozhatunk fel a tudatalattinkból, melyek segítenek:

  • rálátni belső működésünkre, 
  • észrevenni összefüggéseket, melyekre nem vagyunk tudatosak, 
  • válaszokat találni kérdéseinkre,
  • tisztábban rálátni kapcsolatainkra,
  • megérteni miértjeinket. 

Az egy napos képzést reggel egy kis csoport összehangolódással kezdjük, majd némi elmélettel folytatjuk. A nap nagyobbik részében 3 különböző gyakorlati feladatot csinálunk. Egyet csoportosan, egyet egyénileg, és egyet párban; egymással gyakorolva. A résztvevők tehát megtanulják a módszer használatát úgy is, hogy önmaguknak végezhessék, de úgy is, hogy másnak segíthessenek vele.

Ez a módszer kifejezetten hatékony más tudatalatti folyamatokat megelőző ráhangolódáshoz (mint például a Belső Utazás, vagy a hipnózis), de célirányosan segít válaszokat találni egyéni beszélgetős terápiában is.

A workshopok tartásához Nani családjától kaptam engedélyt, és az ő emléke előtt tisztelegve minden kedves résztvevő számára 10 darabos kezdő fabábu készletet rendelek az őket kézzel készítő Nani apukájától. A Facebookon ITT található meg Laci bácsi oldala.

Drága Nani Youtube csatornáját pedig INNEN lehet elérni; az általa készített videók nagyon informatívak és hasznosak sok területen. 

Aktuális képzési időpont

Visszajelzések korábbi workshop résztvevőktől 

"Nagyon köszönöm a lehetőséget Szandrának, hogy átadta ezt a csodálatos módszert, amivel rá tudunk nézni az életünkben kialakult nehézségekre. Fantasztikus napot töltöttünk együtt. (Szandra által szervezett , akár családállításon vagy workshopon olyan egymást támogató szuper emberek jönnek össze). Ez most is így volt. Az összeállított tanagyag és prezentáció, érthető, könyen elsajátítható. Szuper volt, hogy nagyon sokat gyakorlatuk a módszer minden aspektusát. Nagy élményt jelentett az a nap. Azóta pedig igen sokat segített a mindennapokban. Én személy szerint hálás vagyok Szandrának, hogy átadta ezt a módszert, amivel megérthetem az életemben bekövetkezett helyzeteket, lehetőségeket. Azóta is lelkesen gyakorolok."

"Máris gyakoroltam (férjemmel) Óriási Percről-percre kerekedtek a szemei, amikor felfedtem a szereplők kilétét, viszonyát."

"Szerintem ez egy nagyon jó, játékos módszer arra, hogy rálássunk a vakfoltjainkra. Jól segíti a témára hangolódást, oldódást a belső utazások előtt vagy bármilyen más oldó módszernél. Könnyen és gyorsan átláthatóak az alapok, amiket Szandra érthetően és gyakorlatiasan ad át. Mivel én is a tapasztalati alapú tanulásban hiszek, a képzés külön erőssége a többszörös gyakorlás egymással, Szandra hozzáértő jelenlétében. Azóta is használom a módszert, nagyon izgalmas, ahogy a bábuzás felfedi magát, mélyül, egyre többet mutat, ahogy új dimenziókat nyit meg."

"A tanfolyam - bár rövid - tartalmazott minden információt, amivel hatékonyan tudunk ránézni életünk adott problémájának tudatalatti tartalmára. A napba több gyakorlás is belefért, és Szandra mindenkire külön figyelmet fordított, minden felmerülő kérdést megválaszolt. Bár nem szükséges, de szerintem hasznos, ha a résztvevőnek van már valami előzetes képzettsége hasonló területen. A módszert azóta is szeretem és használom."

"Gyakoroltam egyet, saját magamon. Szándékosan nagyra választottam a résztvevők/érzelmek/hatások számát, mivel szerettem volna arról is meggyőződni, hogy ami csak úgy felmerült, az tényleg érintőleges hatású-e, vagy sem. Volt néhány meglepetés, meg "aha"-élmény, volt marginális bábu is, ami viszont olyan kapcsolatban volt nem központi bábuval, ami egy nagyon jellegzetes tulajdonságra/viselkedésre mutatott az adott bábunál, szóval nem csak közvetlen, de mellékes dolgok is szépen kijöttek."

Korábbi végzőseim gyakorlásairól képek

A képzés után oklevelet kapsz és meghívlak egy zárt csoportba, ahol lehetőséged van gyakorlásra időpontot egyeztetni a társaiddal.