Könyveim

Ezen az oldalon alább letöltheted az Én Belső Utazásom című e-bookomat.

ITT pedig megrendelheted a Belső Utazás Szandrával című könyvemet. Tudj meg többet a kötetről ebből a videóból, mely a 2024. május 4-én megtartott könyvbemutatómon készült: 

Belső Utazás Szandrával

Ez utóbbi kiadvány részben azt a fent említett írást tartalmazza, amit segítői működésem kezdete óta (2020) ingyen le tudsz tölteni alább, részben pedig kiegészítve egyrészt az azóta eltelt idő számomra érkezett tanításaival, másrészt 30 kedves vendégem folyamatának részletes bemutatásával.

Nagyon fontosnak és hiánypótlónak érzem a könyv ezen részét, hiszen tudjuk mennyire nehéz szavakba önteni a Belső Utazás folyamatát. Abban bízom, hogy talán így –konkrét, és részletekbe menő leírások segítségével- az olvasók valamiként közelebb kerülhetnek majd a módszerhez, és esetleg egyre többen kapnak kedvet ahhoz, hogy bevállalják lelkük gyógyítását ezzel az igen sok bátorságot igénylő önfeltáró folyamattal.

Visszajelzések a könyvről

A szeretet könyve

"Szandra belső utazásokról szóló könyve, akár a saját, akár mások utazásáról ír, a SZERETET KÖNYVE.
Saját sorsával példát mutat, megerősítést, és hozzá azt az érzést: "Nem vagy egyedül!"
Sokszor érezhetjük azt, hogy bizonyos gondokkal magunkra hagyatva kínlódunk, senki nem ért meg – Szandra könyvét olvasva rájöhetünk, ez bizony másoknak is ismerős érzés lehet…

… tehát mégsem vagyunk egyedül, mégis van, lehet olyan, aki igazán megért.

2020-ban, mikor Brandon Bays Belső utazás c. könyvét elolvastam, kerestem az interneten olyan valakit, aki talán foglalkozik ezzel Magyarországon. Akkor, csak a különböző honlapokat nézve éreztem Szandrával valami közöset.

Nagyon örülök, hogy nyílttá tette a saját élettörténetét, mert így sokkal könnyebb volt megnyílni neki.
Szandra mély szeretettel oldja a hozzá fordulók rossz érzéseit, sokféle módszerrel segít. Könyvének második része így már nem csak róla szól, hanem azokról is, akik hozzájárultak, hogy nála tett utazásukat Szandra megörökíthesse. 

Ezek a történetek változatos formában, különböző szempontokból mutatják be az élet nehézségeit – mégis biztató üzenettel zárulnak.

"Ha az élet citrommal kínál, csinálj belőle limonádét!" – Szandra ezt a régi, közhelynek ható mondást igazi tartalommal tölti meg."

"Nehéz"? olvasmány

"A nehéz és a kérdőjel idézőjeles, mert inkább, annyira sok minden van benne, engem legalábbis nagyon megmozgatott, hogy talán azért is "tartok" újra elővenni.

Esetünkben legalábbis a suicid szülő. Az én életemben Apa ment el önként.

Illetve Anyukádról olvasva, annyira meglepett a depi kapcsán (amiket sajna magam is meg-megéltem..), hogy mennyire szeretetteljes tudott lenni Bea kislányával, a Neked írt vidámságos, támogató jellegű levélben. És hogy mégis mennyire -bocsánat, talán az mondható-, hogy mégsem szerette magát?

Összefoglalva: idő elolvasni és azért több "fronton" megmozgató érzelmekben, emlékekben. Aznap pont itthon voltam. És csak olvastam, olvastam. Mint írtam, nagyon megmozgató volt, vagy háromszor sírtam már az első 29 oldal folyamán. 

Éreztem szeretetet. Tényleg sokféle érzés volt."

"Szeretném kifejezni a hálám Neked, mert elolvastam a könyved (újra ), és rengeteg erőt és felismerést adott! Sokkal több lett a bizodalmam az életben, és a hitem is. Tiszta szívből köszönöm!!!"

" Amit a legjobban szeretek Szandra könyvében, az őszintesége. Amikor először olvastam - még az oldalán - a saját útjának történetét, döntöttem el, hozzá fogok menni életem első belső utazására. Azt éreztem, aki ilyen kendőzetlenül tud beszélni az életéről, családjáról, az tud nekem igazán segíteni. Ezzel az őszinteséggel, bátorsággal, lemeztelenítve elénk áll és ezzel én is azt érzem, levehetem az álarcaim és eldobhatom őket. Nincs rájuk szükség, itt szeretet és elfogadás van. Olyan témákon tudtam vele dolgozni amiket 1-2 családtagon kívül csak Szandrával osztottam meg és tudom, hogy nála biztonságban vannak a titkaim. De amint végigmegyek a folyamaton - ahogyan a könyvön is - formálódik bennem az a felszabadító felismerés, lehetséges hogy nem is kell leplezni többé ezeket, hiszen valahogy, valamilyen formában ezek a "titkok" mindannyiunk életében ott vannak. Így már nem is olyan nyomasztóak és félelmetesek többé, igaz?! :) "

Azért írtam ezt a könyvet, hogy megmutassam Neked, Kedves Olvasóm, hogy az élet legnagyobb viharaiból is FEL LEHET ÁLLNI, sőt megerősödve, boldogabban lehet tovább menni.

Add meg neved és e-mail címed, és elküldöm Neked az Én Belső Utazásom című könyvemet PDF, vagy EPUB formátumban

Ha pedig nem szeretsz, vagy épp nincs időd olvasni, akkor a könyvem ezen eredeti verzióját meghallgathatod a Spotify-on is! 

Az én belső utazásom - 2., átdolgozott kiadás
Az én belső utazásom - 2., átdolgozott kiadás

*Írásom minden szava a megtörtént eseményeket követi, a szereplők nevét azonban megváltoztattam, irántuk való tiszteletemből.