Szimbólumok

2020.11.14

Észrevetted már, hogy az életünk tele van szimbólumokkal? Van például kedvenc számod, színed, állatod, gyermekkori plüssöd?


Hidd el, mindennek jelentősége van és különböző energiákat hoz mindez az életedbe

Nekem például a 8-as a kedvenc számom, ami az erő szimbóluma és hát bizony volt is szükségem bőven erőre, a gyermek- és fiatalkoromban. Ehhez érdekes módon a kedvenc állatom a víziló, aki ovis koromtól "fogva tartott a szépségével" az állatkerti sétáink alkalmával. Nos, róla is kiderült néhány hónappal ezelőtt, hogy az erő szimbóluma. Így értettem meg, hogy miért öleltem ösztönösen mindig őt, amikor ERŐre volt szükségem életem nehéz helyzeteiben.

Emellett külön "misét" ér meg a keresztnevünk is.

Érdemes beírni a google-be, hogy mi a jelentése. Az Alexandra például "Harcra kész, az embereket oltalmazó"-t jelent, ami rám nézve tökéletes telitalálat: bár életem első részében önmagamért és a boldogulásomért harcoltam, mára valóban embertársaim támogatása az elsődleges célom! Természetesen, mielőtt a saját nevednek így utána néznél, gondold végig, hogy valójában szereted-e, örömmel "viseled"-e. Ha esetleg nem, akkor azon is töprengj el, hogy mi volna az a keresztnév, amit igazán hozzád passzolónak éreznél, és nézd meg annak a jelentését is. Lehet, hogy meg fogsz lepődni, ha esetleg épp olyan jelentést találsz, amilyen minőségre az életedben vágysz... Ez pedig talán érthetővé is teszi, hogy sokan miért változtatják meg a nevüket.

A minap észrevettem kislányom életében is egy nagyon érdekes szimbólumot. Talán csak véletlen, de mivel én nem hiszek a véletlenekben... Szóval Lizának 2 kedvenc plüsse van, egy majom és egy kutya, aki a gyerekem meglátása szerint nagyon szeretik egymást. Mindkettőt nagyon szereti, de amikor megkérdeztem, melyiket választaná, ha nagyon kéne, akkor a makira mutatott. Nos, ez számomra azért nagyon érdekes, mert a kínai asztrológia szerint ő a kutya, én pedig a majom évében születtem.

Itt pedig már újra az asztrológiánál járunk, ezért vissza is utalnék korábbi gondolataimra, hogy milyen fontos is az önismeret. Mert az bizony nagy felismeréseket hoz, amikor az ember elkezdi a saját asztrológiai képletét (ami aztán végképp tele van szimbólumokkal) elemezgetni -legyen az kínai, vagy európai...

OM - Amit keresel, az létezik!

Végül pedig még egy szimbólum, van, amit feltétlenül kiemelnék. Bizonyára láttad már az OM jelet (nem összekeverendő az OHM-mal a fizikából) mások nyakláncán medálként, vagy akár tetoválás formájában is. Nos, hogy mi is a jelentése ennek a szimbólumnak? Az OM a legfelsőbb isteni teremtőerőt képviselő magszó, mely erős védelmet is biztosít viselőjének, miközben segít lelkének harmóniáját megtartania. Üzenete pedig a teremtőerejéhez kapcsolódik: "Amit keresel, az létezik!" Amit még érdemes róla tudni, az a benne levő 3 hang jelentése: A - U - M, mint test-lélek-szellem -aminek a fontosságáról 7/15-ös videómban már meséltem.

Arra biztatlak tehát, hogy nézz szét az életedben és vedd észre a jeleket, majd használd őket a céljaid megerősítése érdekében! Namaste


Legutóbbi videó bejegyzések:

Észrevetted már, hogy az életünk tele van szimbólumokkal? Van például kedvenc számod, színed, állatod, gyermekkori plüssöd?

Hallottál már a Hellinger-féle családállításról? Tudod, hogy hogyan működik, illetve miben tud segíteni?